Maatschappelijke bijdrage

Voor een ander iets kunnen betekenen geeft ons een goed gevoel. Graag dragen wij een steentje bij!

In 2017 hebben we een Vriendentuin opgericht. Een vriendentuin is een grote moestuin, waarvan we de opbrengst doneren aan de plaatselijke voedselbank. Het geeft ons een kick dat we een mooie hoeveelheid en diversiteit aan biologische groentes mee kunnen geven aan de voedselbank!

Op afspraak zijn scholen en kinderdagverblijven welkom op onze boerderij, ervarend leren doe je met vallen en opstaan en die mogelijkheid hebben we op de Bremberg genoeg!

Ieder jaar op 2e pinksterdag organiseren we een open dag Brembergen met steun van ongeveer 50 vrijwilligers. We richten ons terrein dan zo in, dat het voor iedereen van jong tot oud een mooie gelegenheid is om lekker buiten bezig te zijn. Super gaaf om te zien en horen hoeveel positieve reacties hierop komen. Ieder jaar stijgt het bezoekersaantal met afgelopen jaar maar liefst 1300 bezoekers!

Kom je ook Brembergen?

We zijn erg blij met bedrijven en particulieren die ons een dagje willen komen helpen. Zo komen we toe aan het realiseren van een nieuw project of grote klus. Het is een toffe manier om buiten bezig te zijn en iets bij te dragen. Lijkt het je leuk om ons af en toe te ondersteunen of je collega’s eens op een andere manier aan het werk te zien? Neem dan contact met ons op!

Financiële bijdrage

Draag je als particulier of bedrijf de Bremberg een warm hart toe en wil je ons financieel ondersteunen? We kunnen het als Stichting goed gebruiken voor de aanschaf van gereedschappen en materialen, zaaigoed voor de vriendentuin en het realiseren van nieuwe projecten.

Een kijkje op de Bremberg

RTL kwam bij ons langs voor een impressie van de Bremberg en om vast te leggen wat wij allemaal zoal doen. Bekijk hier het resultaat!