De tuinwerkzaamheden op de Bremberg!

De tuinwerkzaamheden op de Bremberg!

Klussen en onderhoud

Duurzaamheid vinden we belangrijk! Zo zonde dat er veel pallets worden weggegooid of opgestookt. Oude pallets halen wij uit elkaar en we maken er supergave nieuwe houtproducten van.

Enkele mooie producten die wij maken en weer verkopen  voor de particuliere verkoop zijn: insectenhotels, tekstbordjes, vogelhuizen, plantenbakken en nog veel meer! Terugkerend zijn ook de kistjes die we maken voor de lokale slijterij.

De dieren

In onze dierenweide lopen hartstikke lieve, tamme dieren. Onze varkentjes Guus en Suus maken veel mensen aan het lachen. Het is genieten om te zien hoe de geiten door de weide dartelen en hoe onze kippen en loopeenden zorgen voor regelmatig een eitje bij de lunch. Daarnaast hebben we nog schapen, een mooi trekpaard met zijn Shetland maatje, Kruimel. Niet te vergeten zijn onze lieve honden Pip en Loes. De dieren krijgen 2 keer per dag te eten, een hoop aandacht, en daarnaast wordt er iedere dag schoon gemaakt.

De kantine

Liefde gaat door de maag! Tijdens een werkdag mag een gezellige pauze en lunch niet ontbreken! In de kantine wordt er met regelmaat gekookt met producten die in de diverse tuinen te oogsten zijn. Supervers, passend bij het seizoen en lekker gezond!