De tuinwerkzaamheden op de Bremberg!

De tuinwerkzaamheden op de Bremberg!

De houtwerkplaats

Duurzaamheid vinden we belangrijk! Zo zonde dat er veel pallets worden weggegooid of opgestookt. Oude pallets halen wij uit elkaar en we maken er supergave nieuwe houtproducten van.

Enkele mooie producten die wij maken en weer verkopenĀ  voor de particuliere verkoop zijn: insectenhotels, tekstbordjes, vogelhuizen, kistjes, plantenbakken en nog veel meer!

De dieren

In onze dierenweide lopen hartstikke lieve, tamme dieren. Ons varkentje Jut maakt veel mensen aan het lachen. In het voorjaar is het genieten van de jonge geitjes die door weide dartelen en onze kippen zorgen voor regelmatig een eitje bij de lunch. Daarnaast hebben we nog schapen, een mooi Fries paard met zijn Shetland maatje, Kruimel. Niet te vergeten zijn onze lieve honden Pip en Loes en de boerderijkat Mientje. De dieren krijgen 2 keer per dag te eten, een hoop aandacht, en daarnaast wordt er iedere dag schoon gemaakt.

De kantine

Liefde gaat door de maag! Tijdens een werkdag mag een gezellige pauze en lunch niet ontbreken! In de kantine wordt er met regelmaat gekookt met producten die in de diverse tuinen te oogsten zijn. Supervers, passend bij het seizoen en lekker gezond!

Bekijk hier hoe de aanmelding op onze zorgboerderij verloopt!

Bekijk hier hoe de aanmelding op onze zorgboerderij verloopt!